Levertijd Borduurservice

Nagenoeg alle borduuropdrachten, waarbij wij voor u een borduursel (afbeelding en/of tekst) op een basisartikel maken, worden op bestelling voor u gemaakt. Dit heeft te maken met de grote variëteit aan maten/afmetingen, teksten, kleuren, lettertypen, etc. Het is hierdoor - een enkele uitzondering daargelaten - onmogelijk om geborduurde artikelen uit voorraad te leveren, waardoor u hiervoor altijd rekening moet houden met een levertijd. Uiteraard doen wij er alles aan om deze levertijd zo kort mogelijk te houden. Wanneer het basisartikel, waarop wij voor u een borduursel moeten maken, uit voorraad leverbaar is, bedraagt de gemiddelde levertijd ongeveer een week. Bij grotere aantallen en in drukke perioden kan de levertijd oplopen tot ongeveer 3 - 4 weken.

Wanneer het basis-artikel, waarop wij voor u een borduursel moeten maken, niet uit voorraad leverbaar is dan ziet u dit tijdens het plaatsen van uw bestelling in uw winkelwagentje. Er komt dan een extra regel onder het door u bestelde artikel te staan. U ontvangt dan doorgaans binnen een week na het plaatsen van uw bestelling een indicatie van de verwachte levertijd van het basis-artikel. Vanaf het moment dat het door u bestelde basis-artikel weer in voorraad is, geldt de gebruikelijke levertijd voor het verwerken van de borduuropdracht.

LET OP: De actuele levertijd voor de Borduurservice (inclusief Gele Hond artikelen) bedraagt op dit moment ongeveer 3-4 weken.